Traspex Mining SA

Traitement de minéraux industriels

Dolby Home Theater Werkt Niet Nadat Windows 10 Upgrade

Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk drivers up-to-date te brengen. Dit is voor mij echter ook geen dagelijkse klus, dus ik ben tegen wat beginnersfouten aangelopen. M.b.v. de stuurprogrammagegevens kan je de naam van de fabrikant te weten komen, en met Google zoek je de site van die fabrikant op, Windows 10 HP 8600-stuurprogramma evt. In bijna elke PC zitten een aantal Intel componenten, vooral de processoren en de chipset. Met behulp van de Intel Driver Update Utilitykan je controleren of de drivers van deze componenten up-to-date zijn. Maar als je een driver van de fabrikant zelf kan vinden heeft dat altijd de voorkeur.

Firefox en een aantal plug-ins gebruiken uw grafische kaart om de weergave van webinhoud te helpen versnellen. Grafische kaarten worden ook gebruikt door geavanceerde webfuncties als WebGL. Om problemen met deze functies te verhelpen of er gebruik van te maken dient u mogelijk de stuurprogramma’s van uw grafische kaart bij te werken. Het verhuizen is daardoor niet mogelijk of heel omslachtig.

  • Indien je deze content wilt zien, kun je hier expliciet toestemming voor geven.
  • Dat kan via het Apparaatbeheer, dat je ook in het Configuratiescherm terugvindt.
  • Vermoedelijk gaat het hier om bonafide notificaties die in je browser worden getoond.
  • Is de verbinding ook zo slecht op 1 meter van de modemrouter?
  • Gewoonlijk moet u bij het downloaden van een update van de fabrikant altijd eerst hun instructies gebruiken.

En om te weten welke grafische kaart/chip had ik de persoon kunnen vragen te gaan zoeken op zijn PC, maar het was net zo gemakkelijk de specificaties van de Sony PC op te zoeken. Verder is dit al de 2e keer dat Driver Detectiveme geholpen heeft een schijnbaar onoplosbaar probleem op te lossen. Aan de andere kant heeft het ook al verschillende keren drivers aanbevolen die duidelijk ouder waren dan die al geïnstalleerd zijn. Met beleid mee omspringen dus, en of alleen in noodgevallen gebruiken, of als je kan herkennen dat de door het programma voorgestelde driver nieuwer is dan de al bestaande. Het programma vindt een hoop boeiende informatie, maar niet iets wat lijkt op het apparaat waar ik problemen mee heb.

Als de computer niet online is of de driver wordt niet gedetecteerd, dan is het aanbevolen om de driver handmatig te installeren. Selecteer de optieYes, do this automatically (Ja, doe dit automatisch ) en kik opSave Changes.

Handleiding Telewerken Met Windows Inleiding Systeemvereisten Inhoudsopgave

Waarschijnlijk moest hij zelf ook nog wel ergens een goede driver hebben, maar die heb je niet perse nodig. Na problemen moest hij Vista opnieuw installeren, maar daarna kreeg hij de oorspronkelijke en gewenste beeldschermresolutie niet terug. In plaats daarvan moest hij het met 1024 x 768 doen. Ik ben al lang blij dat ik het apparaat weer vanaf een computer kan benaderen. Nu ik toch bezig was, dit programma ook nog maar even geprobeerd.

werkt Windows stuurprogramma's automatisch bij?

In het geval dat u geen ander stuk software wilt installeren, moet u het nieuwste grafische stuurprogramma rechtstreeks van de ondersteuningswebsite van de fabrikant kunnen downloaden. Als je wilt dat je na het terugzetten van een Windows-installatie alle bijgewerkte stuurprogramma’s direct weer beschikbaar zijn, kun je een back-up van het driverarchief maken. Ga naar het tabblad Backup en kies voor Een driver backup archief aan het maken om dat proces te starten. Als je op Volgende klikt, maakt DriverMax een lijst aan van deze drivers.

Hardware Drivers Windows 10 Installeren

Je ziet in dit scherm een lijst met verschillende onderdelen. Kies het onderdeel waar bij jouw laptop het probleem zit. Dat kan minder logisch zijn dan het op het eerste oog lijkt.